Her får du en super nem æggekage, som hurtigt blandes sammen og bages i ovnen. Den er fyldt med proteiner i form af æg, kylling og hytteost.
Server den gerne med en god salat (eks https://madmusen.dk/2021/08/05/tomatsalat-med-pesto/ og rugbrød/flute.
Smager også skønt kold og kan derfor også bruges til madpakken.
Æggekage med kylling og hytteost
En super nem æggekage som blot blandes sammen og bages i ovnen
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 6 æg
- 250 g hytteost
- 3 spsk hvedemel
- 150 g kyllingetern
- 60 g revet ost gerne cheddar eller emmenthaler, som har mere smag end alm revet ost
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
- Evt frisk purløg
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader
- Smør et ildfast fad på ca 18×24 cm
- I en skål piskes alle ingredienserne (pånær purløg) kort sammen
- Hæld blandingen i fadet og bag i ovnen i ca 35 min
- Tag evt tandstik i og sikr at der ikke hænger æggemasse på (så ved du den er færdig)
- Skær i 4 store stykker og server evt med lidt purløg, salat brød
Tak for en let og lækker opskrift som selv en hulemand som mig kan finde ud af og mixe sammen.
Skønt at høre at den var nem at gå til Klaus. Og at det smagte☺️
vh Josephine