Æggekage med kylling og hytteost

image_pdfimage_print

Her får du en super nem æggekage, som hurtigt blandes sammen og bages i ovnen. Den er fyldt med proteiner i form af æg, kylling og hytteost.

Server den gerne med en god salat (eks https://madmusen.dk/2021/08/05/tomatsalat-med-pesto/ og rugbrød/flute.

Smager også skønt kold og kan derfor også bruges til madpakken.

Æggekage med kylling og hytteost

En super nem æggekage som blot blandes sammen og bages i ovnen
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 6 æg
  • 250 g hytteost
  • 3 spsk hvedemel
  • 150 g kyllingetern
  • 60 g revet ost gerne cheddar eller emmenthaler, som har mere smag end alm revet ost
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Evt frisk purløg

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Smør et ildfast fad på ca 18×24 cm
  • I en skål piskes alle ingredienserne (pånær purløg) kort sammen
  • Hæld blandingen i fadet og bag i ovnen i ca 35 min
  • Tag evt tandstik i og sikr at der ikke hænger æggemasse på (så ved du den er færdig)
  • Skær i 4 store stykker og server evt med lidt purløg, salat brød

2 Comments

  1. 5 stars
    Tak for en let og lækker opskrift som selv en hulemand som mig kan finde ud af og mixe sammen.

5 from 1 vote

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*