Bagt spaghetti med kylling og cheddar

image_pdfimage_print

Jeg har aldrig lavet “bagt” spaghetti før, men det er virkelig nemt og lækkert. Og genialt hvis man har en rest fra dagen før (pastaskruer kan også bruges).

Hvis du ikke gider at koge kyllingen, kan du også bare skære i tern og stege med på panden (kommes på, på samme tid som bacon). Andre stykker kød kan også bruges, så en super “tøm køleskabet” ret.

Kan servers med en god salat eller lidt gnavegrønt.

Bagt spaghetti med kylling og cheddar

En nem ret, som også er oplagt, hvis du har en rest kogt spaghetti
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: Cheddar, spaghetti
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g spaghetti eller pasta skruer
  • 300 kyllingebryst
  • 150 g bacon i tern
  • 1 stk løg hk fint
  • 1 stk peberfrugt skåret i tern
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 2 spsk mel
  • 2,5 dl vand
  • 1 terning hønsebouillon
  • 2,5 dl madlavningsfløde jeg brugte 18%
  • 1 ds Hakkede tomater
  • 150 g (friskrevet) cheddar
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Sæt letsaltet vand over til spaghetti og kog efter anvisning på pakken minus 2 min (jeg kogte mine i 6 min)
  • Hæld straks vandet fra og skyl kort med koldt vand (så undgår du, at de klistrer sammen)
  • Fordel spaghettien i et ildfast fad
  • I en lille gryde kommes de 2 kyllingebryster i, dæk dem med vand og lad dem koge i ca 8 min. Tag op af gryden og trevl kyllingen i lange strimler (jeg bruger 2 gafler)
  • I en høj pande steges bacon, løg, hvidløg og peberfrugt i ca 2 min
  • Tilsæt melet og steg i yderligere 1 min
  • Tilsæt nu bouillon terning og vand og rør rundt indtil der ingen melklumper er
  • Tilsæt fløde og ds tomat og lad småsimre nogle til det tykner en smule
  • Smag til med salt og peber
  • Hæld ca 1/3 af den revede cheddar og den trevlede kylling i panden og rør rundt
  • Fordel blandingen på spaghettien i fadet
  • Drys med det sidste ost og bag i ovnen i ca 15 min, til osten er gylden

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*