Hoisin nudler med kylling og grønt

Er du også fan af det asiatiske kylling, så får du en nem ret her, som kan laves på knap 20 minutter.
Du kan bruge alverdens grøntsager deri, så det er en god “tøm køleskabet” ret.
Hoisin nudler med kylling og grønt
En skøn asiatisk ret som kan laves på 20 min
- 250 g ægnudler (fuldkorn og alm)
- 6 spsk hoisin sauce
- 1 tsk sesamolie
- 1 spsk soya
- 1 spsk mørk soya (alternativt 1/2 spsk alm soya ekstra i stedet for)
- 2 spsk vand
- 1 spsk eddike (æblecider eddike eller balsamico)
- 1 spsk olie/smør til stegning
- Salt og peber
- 400 g kyllingebryst/inderfilet (skåret i tynde strimler)
- 3 fed hvidløg (hk fint)
- 1 spsk frisk ingefær (revet fint)
- 2 stk røde peberfrugter (skåret i tynde strimler)
- 2 stk gulerødder (skrællet og skåret i tynde strimler)
- 2 stk forårsløg (skåret i tynde skiver)
- Start med at klargøre grøntsager og kylling
- Sæt letsaltet vand over til nudlerne og kog som anvist på pakken
- I en skål blandes sesamolie, alm soya, mørk soya, eddike, vand og hoisin
- Varme en pande op ved middelvarme, kom olie deri og steg kyllingen kort, tag fra
- Steg gulerødder og peberfrugt i ca 2 min
- Tilsæt hvidløg og ingefær deri
- Kom nu kylling, “sovse”blandingen og de kogte nudler i panden og vend det hele godt rundt
- Drys med forårsløg og server
