Hoisin nudler med kylling og grønt

image_pdfimage_print

Er du også fan af det asiatiske kylling, så får du en nem ret her, som kan laves på knap 20 minutter.
Du kan bruge alverdens grøntsager deri, så det er en god “tøm køleskabet” ret.

Hoisin nudler med kylling og grønt

En skøn asiatisk ret som kan laves på 20 min
4.34 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Køkken: Thailandsk
Keyword: asiatisk, glasnudler, hoisin, kylling
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g ægnudler fuldkorn og alm
  • 6 spsk hoisin sauce
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 spsk soya
  • 1 spsk mørk soya alternativt 1/2 spsk alm soya ekstra i stedet for
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk eddike æblecider eddike eller balsamico
  • 1 spsk olie/smør til stegning
  • Salt og peber
  • 400 g kyllingebryst/inderfilet skåret i tynde strimler
  • 3 fed hvidløg hk fint
  • 1 spsk frisk ingefær revet fint
  • 2 stk røde peberfrugter skåret i tynde strimler
  • 2 stk gulerødder skrællet og skåret i tynde strimler
  • 2 stk forårsløg skåret i tynde skiver

Sådan gør du

  • Start med at klargøre grøntsager og kylling
  • Sæt letsaltet vand over til nudlerne og kog som anvist på pakken
  • I en skål blandes sesamolie, alm soya, mørk soya, eddike, vand og hoisin
  • Varme en pande op ved middelvarme, kom olie deri og steg kyllingen kort, tag fra
  • Steg gulerødder og peberfrugt i ca 2 min
  • Tilsæt hvidløg og ingefær deri
  • Kom nu kylling, “sovse”blandingen og de kogte nudler i panden og vend det hele godt rundt
  • Drys med forårsløg og server

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*