Tortellini i cremet spinat samt tigerrejer

Det her er en ret der er klar på ca 20 min. Der er meget lidt der skal tilberedes, så den er helt perfekt i en travl hverdag.
Hvis du ikke er til rejer, så kan du også bruge laks eller kylling i tern.


Tortellini i cremet spinat samt tigerrejer

En dejlig nem hverdagsret

  • 500 g tortellini (valgfri fyld, jeg brugeres ost)
  • 4 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk mel
  • 3 spsk smør
  • 1/2 dl revet parmesan (evt mere til servering)
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk revet muskatnød (kan undlades)
  • Salt og peber
  • 300 g frosne tigerrejer (rå med skal – skal optøes i køleskab i løbet af dagen)
  • 500 g frossen hakket spinat (optøet)
  1. Pil skallen af rejerne og fjern evt tarme
  2. Si væden fra den optøede spinat
  3. Sæt vand over og kog tortellini efter anvisning
  4. Smelt 2 spsk smør i en lille gryde og pisk melet deri. Lad det stege et par minutter (så den melede smag kommer væk)
  5. Tilsæt fløde, parmesan, hvidløgspulver, muskatnød og peber. Lad sovsen tykne en smule og tilsæt nu spinat
  6. Smages til med salt
  7. Steg rejerne i 1 spsk smør på en pande ca 2 min, til de har skiftet farve til lyserød
  8. Bland tortellini med spinatsovs, anret rejerne ovenpå og drys evt med friskrevet parmesan
Hovedret
spinat, Tigerrejer, tortellini