Tortellini i cremet spinat samt tigerrejer
Det her er en ret der er klar på ca 20 min. Der er meget lidt der skal tilberedes, så den er helt perfekt i en travl hverdag.
Hvis du ikke er til rejer, så kan du også bruge laks eller kylling i tern.
Tortellini i cremet spinat samt tigerrejer
En dejlig nem hverdagsret
- 500 g tortellini (valgfri fyld, jeg brugeres ost)
- 4 dl madlavningsfløde
- 2 spsk mel
- 3 spsk smør
- 1/2 dl revet parmesan (evt mere til servering)
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- 1/2 tsk revet muskatnød (kan undlades)
- Salt og peber
- 300 g frosne tigerrejer (rå med skal – skal optøes i køleskab i løbet af dagen)
- 500 g frossen hakket spinat (optøet)
- Pil skallen af rejerne og fjern evt tarme
- Si væden fra den optøede spinat
- Sæt vand over og kog tortellini efter anvisning
- Smelt 2 spsk smør i en lille gryde og pisk melet deri. Lad det stege et par minutter (så den melede smag kommer væk)
- Tilsæt fløde, parmesan, hvidløgspulver, muskatnød og peber. Lad sovsen tykne en smule og tilsæt nu spinat
- Smages til med salt
- Steg rejerne i 1 spsk smør på en pande ca 2 min, til de har skiftet farve til lyserød
- Bland tortellini med spinatsovs, anret rejerne ovenpå og drys evt med friskrevet parmesan