Tortellini i cremet spinat samt tigerrejer

image_pdfimage_print

Det her er en ret der er klar på ca 20 min. Der er meget lidt der skal tilberedes, så den er helt perfekt i en travl hverdag.
Hvis du ikke er til rejer, så kan du også bruge laks eller kylling i tern.

Ingredienser

  • 500 g tortellini (valgfri fyld, jeg brugeres ost)
  • 4 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk mel
  • 3 spsk smør
  • 1/2 dl revet parmesan (evt mere til servering)
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2-1 tsk revet muskatnød (kan undlades)
  • Salt og peber
  • 300 g frosne tigerrejer, rå med skal – skal optøes i køleskab i løbet af dagen
  • ca. 500 g frossen hakket spinat , optøet

Fremgangsmåde

  • Pil skallen af rejerne og fjern evt tarme
  • Si væden fra den optøede spinat
  • Sæt vand over og kog tortellini efter anvisning
  • Smelt 2 spsk smør i en lille gryde og pisk melet deri. Lad det stege et par minutter (så den melede smag kommer væk)
  • Tilsæt fløde, parmesan, hvidløgspulver, muskatnød og peber. Lad sovsen tykne en smule og tilsæt nu spinat
  • Smages til med salt
  • Steg rejerne i 1 spsk smør på en pande ca 2 min, til de har skiftet farve til lyserød
  • Bland tortellini med spinatsovs, anret rejerne ovenpå og drys evt med friskrevet parmesan

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*