Cremet bacon og tomat spaghetti

image_pdfimage_print

De allerbedste pastaretter er oftest de mest simple, og denne her er ingen undtagelse. Med få ingredienser og Max 30 min, så har du en lækker pastaret, som alle i familien kan lide.

Ingredienser (4 personer)

  • 400 g spaghetti
  • 1 pk bacon i skiver
  • 2 fed hvidløg, hk fint
  • 1 lille løg, hk fint
  • 2 store tomater, skåret i små stykker
  • 2,5 dl piskefløde (evt madlavningsfløde)
  • 1 tsk italiensk krydderi(alternativ 1/2 tsk oregano og 1/2 tsk basilikum)
  • 1 dl friskrevet parmesan (og evt lidt ekstra til servering)
  • Salt og peber
  • Evt Frisk basilikum

Fremgangsmåde

  • Sæt letsaltet vand over til spaghetti og kog al dente (efter pakkens anvisning). Skyl evt kort under koldt vand, så de ikke klistrer sammen
  • Skær baconen i små stykker og steg dem sprøde på en varm tør pande, tag af og lad afdryppe på køkkenrulle
  • Brug baconfedtet til at stege løget i ca. 5 min
  • Tilføj hvidløg og tomat og steg ca 30 sek
  • Hæld fløde og italienske krydderi i, lad simre ved middelvarme i ca. 5 min . Smag til med salt og peber
  • Tag af varmen og vend den kogte spagetti deri
  • Vend derefter parmesan deri
  • Server evt med frisk basilikum

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*