De allerbedste pastaretter er oftest de mest simple, og denne her er ingen undtagelse. Med få ingredienser og max 30 min, så har du en lækker pastaret, som alle i familien kan lide.
Ingredienser
- 400 g spaghetti
- 1 pk bacon i skiver
- 2 fed hvidløg hk fint
- 1 stk løg hk fint
- 2 stk store tomater skåret i små stykker
- 2,5 dl piskefløde evt madlavningsfløde
- 1 tsk italiensk krydderi alternativ 1/2 tsk oregano og 1/2 tsk basilikum
- 1 dl friskrevet parmesan og evt lidt ekstra til servering
- Salt og peber
- Evt Frisk basilikum
Sådan gør du
- Sæt letsaltet vand over til spaghetti og kog al dente (efter pakkens anvisning). Skyl evt kort under koldt vand, så de ikke klistrer sammen
- Skær baconen i små stykker og steg dem sprøde på en varm tør pande, tag af og lad afdryppe på køkkenrulle
- Brug baconfedtet til at stege løget i ca. 5 min
- Tilføj hvidløg og tomat og steg ca 30 sek
- Hæld fløde og italienske krydderi i, lad simre ved middelvarme i ca. 5 min . Smag til med salt og peber
- Tag af varmen og vend den kogte spaghetti deri
- Vend parmesanen deri
- Server evt med frisk basilikum
Seneste kommentarer