One pot pasta med kylling og cremet tomat

image_pdfimage_print

Jeg er virkelig begyndt at lave flere One pot retter den seneste tid. Både fordi det er nemt og man har begrænset opvask – men bestemt også fordi, at det er uden at gå på kompromis med smagen. Min kæreste var stor fan af denne omgang One pot, så det er ikke sidste gang vi får den. Mine børn spiste også fint, så det er en ret for hele familien.

Ingredienser (4 Pers)

  • 1 liter hønsebouillon
  • 1 dl grofthakkede soltørrede tomater (drænet for det meste olie)
  • 3 fed hvidløg, skrællet og hk fint
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 tsk italienske urter (evt 1 tsk oregano og 1 tsk basilikum)
  • 1/2 ds hakkede tomater (ca. 125 g)
  • 350-400 g kyllingebryst, skåret i store tern
  • 400 g pasta penne eller lign.
  • 150 g frisk spinat
  • 1,5 dl friskrevet parmesan
  • 1,5 – 2 dl piskefløde
  • Frisk basilikum
  • evt lidt ekstra soltørret tomat og parmesan til servering

Fremgangsmåde

  • Find en gryde og kom hønsebouillon, soltørrede tomater, hvidløg, sennep, italienske urter, ds tomat, kylling og paste i en gryde
  • Kog op og lad simre ved middelvarme indtil pastaen er al dente (med lidt bid)
  • Tag af varmen og bland fløde, parmesan og spinat i
  • Smag til med salt og peber og server med frisk basilikum og evt friskrevet parmesan og soltørrede tomater

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*