Citronmarinerede kyllingespyd

Selvom det ikke er sommer, kan man jo sagtens lave lækre grillspyd. På grillen eller panden.
Kan serveres med det meste. Jeg serverede med kartofler, dip og frisk salat med agurk.


Citronmarinerede kyllingespyd

Lækre friske kyllingespyd – perfekt til grillsæson og sommer

  • grillspyd
  • 4 kyllingebryster
  • 0,5 dl olivenolie
  • Citronsaft fra 1/2 citron
  • Citronskal fra 1 øko citron
  • 2 fed hvidløg (skrællet og hk fint)
  • 1 tsk tørret oregano
  • Frisk oregano
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  1. Skær kyllingen ud i mindre stykker/tern
  2. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål
  3. Bland kylling og marinade
  4. Lad kyllingen trække i marinaden i min 30 min og gerne op til 24 timer (så stil evt til at trække aftenen før)
  5. Kom kyllingen på spyd og grille/steg til den er gennemstegt
Tilbehør
grill, kylling, marinade, spyd