Pesto spaghetti med ovnbagte tomater og kylling

Denne her ret består af få ingredienser, men smager himmelsk. Den er dejlig cremet pga pestoen og burrataen. Jeg brugte grøn pesto, men du kan bruge lige den du bedst kan lide.


Pesto spaghetti med ovnbagte tomater og kylling

Super simpelt, super lækkert med den mest cremede burrata

  • 24 stk cherrytomater (gerne på stilk)
  • 1 fed hvidløg (skrællet og skåret i tynde skiver)
  • Frisk timian og/eller oregano
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk smør
  • Salt og peber
  • 200 g grøn pesto
  • 4 stk kyllingebryster
  • 2 stk burrata
  • 400 g spaghetti
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Kom tomater (gerne på stilken) i et ildfast fad med olie, hvidløg og de friske urter. Bages i ovnen i ca. 30 min
  3. Sæt letsaltet vand over til spaghetti
  4. På en varm pande brunes smør. Krydr kyllingen med salt og peber. Derefter brunes kyllingebrysterne 1 min pr side ved høj varme. Derefter steges de ca 5 min mere pr side ved moderer varme
  5. Si vandet fra spagettien, vend pestoen deri. Anret i skåle med skårede kyllingebryster, ovnbagte tomater og 1/2 burrata pr tallerken
Hovedret
burrata, pasta, pesto, spaghetti