One pot cremet kyllingesuppe
Denne her suppe er cremet og mild i smagen (så de små også “kan være med”). Den er dejlig fyldig med både pasta, kylling og grøntsager. En mættende suppe, som kan laves i 1 gryde på max. 30 minutter.
One pot cremet kyllingesuppe
En af bloggens absolutte favoritter. En mild og cremet suppe, som hele familien kan spise.
- 4 spsk olie
- 450 g kyllinge bryst/inderfilet
- 1 stk løg, hk fint
- 2 stængler bladselleri, skåret i tynde skiver (Kan erstattes af knoldselleri )
- 2 stk gulerødder, skrællet og skåret i skiver
- 3 fed hvidløg, hk fint
- 2 dl piskefløde
- 150 g philadelphia, naturel
- 300 g pasta (makaroni, suppehorn eller lign.)
- Salt og peber
- 75 g frisk spinat
- 1,5 liter vand
- 3 stk hønsebouillonterning
- evt friskrevet parmesan til servering
-
Find en gryde og steg kyllingestykkerne (evt af to omgange- så det steger og ikke koger) i 2 spsk olie, til de er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Lig fra i en skål
-
Kom 2 spsk olie i samme gryde og steg løg, hvidløg, bladselleri og gulerødder i ca 5 min ved middelvarme
-
Hæld bouillon, fløde og Philadelphia i
-
Lad det koge op under jævnlig omrøring
-
Kog pastaen efter anvisning i suppen
-
Tag af varmen, kom kylling samt spinat deri
-
Smag til med salt og peber
-
Server (evt med friskrevet parmesan)
Pastaen suger noget af suppen, så ønsker du mere væske – kan du bruge mindre pasta eller koge den i en gryde for sig selv.