One pot cremet kyllingesuppe

Denne her suppe er cremet og mild i smagen (så de små også “kan være med”). Den er dejlig fyldig med både pasta, kylling og grøntsager. En mættende suppe, som kan laves i 1 gryde på max. 30 minutter.


One pot cremet kyllingesuppe

En af bloggens absolutte favoritter. En mild og cremet suppe, som hele familien kan spise.

  • 4 spsk olie
  • 450 g kyllinge bryst/inderfilet
  • 1 stk løg, hk fint
  • 2 stængler bladselleri, skåret i tynde skiver (Kan erstattes af knoldselleri )
  • 2 stk gulerødder, skrællet og skåret i skiver
  • 3 fed hvidløg, hk fint
  • 2 dl piskefløde
  • 150 g philadelphia, naturel
  • 300 g pasta (makaroni, suppehorn eller lign.)
  • Salt og peber
  • 75 g frisk spinat
  • 1,5 liter vand
  • 3 stk hønsebouillonterning
  • evt friskrevet parmesan til servering
  1. Find en gryde og steg kyllingestykkerne (evt af to omgange- så det steger og ikke koger) i 2 spsk olie, til de er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Lig fra i en skål

  2. Kom 2 spsk olie i samme gryde og steg løg, hvidløg, bladselleri og gulerødder i ca 5 min ved middelvarme

  3. Hæld bouillon, fløde og Philadelphia i

  4. Lad det koge op under jævnlig omrøring

  5. Kog pastaen efter anvisning i suppen

  6. Tag af varmen, kom kylling samt spinat deri

  7. Smag til med salt og peber

  8. Server (evt med friskrevet parmesan)

Pastaen suger noget af suppen, så ønsker du mere væske – kan du bruge mindre pasta eller koge den i en gryde for sig selv.

Suppe
dansk
kylling, one pot, suppe