Denne her ret er super nem at lave, og jeg synes virkelig at den smeltede ost er prikken over i’et.
Jeg serverede det med pasta og en let grøn salat. Ellers kunne man også serverer flute i stedet for pasta.
Kødboller i tomatsovs med smeltet ost
En dejlig ret med kødboller
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
Kødboller
- 500 g hk kalv/flæsk
- 1/2 dl revet parmesan
- 2 fed hvidløg hk fint
- 1 stk æg
- 1/4 dl rasp
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 spsk olie
Tomatsovs
- 1 spsk olie
- 1 fed hvidløg hk fint
- 1 ds hakkede tomater
- 400 g passata finthakkede tomat, tit i firkantet pakke
- Salt og peber
- 1/2 tsk sukker
- 1 pakke revet mozzarella ca 120 g
Øvrigt
- Pasta eller brød til servering
- En let grøn salat
Sådan gør du
Kødboller
- Blandes godt sammen i en skål (gerne med elpisker med dejkroge på)
- Formes til små kødboller
- Steges på panden i ca 5 min, til de er gennemstegt. Stil fra på en tallerken.
Tomatsovs
- Kom olie i panden, hvor du stegte kødbollerne
- Svits hvidløg ved middelvarme i ca 30 sek
- Kom begge slags tomat deri
- Krydr med salt, peber og sukker
- Lad småsimre i ca. 10 min
- (begynd at koge pasta nu, hvis du skal have det)
- Kom kødbollerne i tomatsovsen og fordel mozzarella osten. Lad simre gil osten er godt smeltet i ca 5 min
Seneste kommentarer