Pulled pork pasta

Det her er en super god ret, hvis du har en rest pulled pork og ellers så synes jeg købeversionen fra Tulip er ganske udmærket. Retten kan laves på 30 min og er børnevenlig.


Pulled pork pasta

En anderledes måde at få pulled pork på

  • 500 g pulled pork
  • 400 g pasta (vælg selv din favorit, jeg brugte tynde friske)
  • 1 spsk smør
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 stk gul peberfrugt
  • 1,5 dl piskefløde
  • 1 dl creme fraiche 18 %
  • 2 spsk friskrevet parmesan (og evt lidt til servering)
  • 1/2 tsk sød paprika
  • evt chiliflager
  • Evt Frisk basilikum eller oregano til servering
  1. Lun din rest pulled pork eller tilbered den færdigkøbte (25 min v 180 grader)
  2. Sæt vand over til pasta og kog efter anvisning
  3. Skær peberfrugten i tynde strimler
  4. Kom smør i en pande og steg peberfrugten få minutter, tag fra
  5. Kom fløde, creme fraiche, parmesan og paprika i panden og lad småsimre til det tykner en smule
  6. Smag sovsen til med salt og peber
  7. Kom peberfrugt og pulled pork i sovsen og vend med pastaen
  8. Serveres evt med friske urter og parmesan på toppen
Hovedret
pasta, pulled pork, spaghetti