Pulled pork pasta

image_pdfimage_print

Det her er en super god ret, hvis du har en rest pulled pork og ellers så synes jeg købeversionen fra Tulip er ganske udmærket. Retten kan laves på 30 min og er børnevenlig.

Pulled pork pasta

En anderledes måde at få pulled pork på
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: pasta, pulled pork, spaghetti
Forb. tid: 15 minutter
Bagetid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g pulled pork
  • 400 g pasta vælg selv din favorit, jeg brugte tynde friske
  • 1 spsk smør
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 stk gul peberfrugt
  • 1,5 dl piskefløde
  • 1 dl creme fraiche 18 %
  • 2 spsk friskrevet parmesan og evt lidt til servering
  • 1/2 tsk sød paprika
  • evt chiliflager
  • Evt Frisk basilikum eller oregano til servering

Sådan gør du

  • Lun din rest pulled pork eller tilbered den færdigkøbte (25 min v 180 grader)
  • Sæt vand over til pasta og kog efter anvisning
  • Skær peberfrugten i tynde strimler
  • Kom smør i en pande og steg peberfrugten få minutter, tag fra
  • Kom fløde, creme fraiche, parmesan og paprika i panden og lad småsimre til det tykner en smule
  • Smag sovsen til med salt og peber
  • Kom peberfrugt og pulled pork i sovsen og vend med pastaen
  • Serveres evt med friske urter og parmesan på toppen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*