Grøntsagspandekager
De her pandekager med squash og gulerødder, smager skønt og er en god måde at få selv de små i familien til at spise mere grønt 🙂
Jeg servede dem med kålsalat, pulled pork og dressing
Grøntsagspandekager
Super lækre pandekager med grøntsager i
- 4 stk æg
- 5 dl mælk
- 3 dl mel
- 1 stk squash (skyllet og revet fint (kan evt erstattes af en håndfuld grofthakket frisk spinat eller fintrevet broccoli))
- 5 stk mellemstore gulerødder (revet fint)
- 2 stk forårsløg (skyllet og skåret i tynde skiver)
- 2 tsk salt
- Evt lidt friskhakket persille
- Smør eller olie til stegning
- Find en skål og pisk æg, mel, salt og mælk godt sammen
- Tilføj grøntsagerne
- Varm en pande op og kom fedtstof på
- Fordel en smule af dejen på panden. Brug en ske til at fordele dejen, så de ikke bliver for tykke