Grøntsagspandekager

image_pdfimage_print

De her pandekager med squash og gulerødder, smager skønt og er en god måde at få selv de små i familien til at spise mere grønt 🙂

Jeg servede dem med kålsalat, pulled pork og dressing

Ingredienser (4 personer)

  • 4 æg
  • 5 dl mælk
  • 3 dl mel
  • 1 squash, skyllet og revet fint
  • 5 mellemstore gulerødder, revet fint
  • 2 forårsløg, skyllet og skåret i tynde skiver
  • 2 tsk salt
  • Evt lidt friskhakket persille
  • Smør eller olie til stegning

Fremgangsmåde

  • Find en skål og pisk æg, mel, salt og mælk godt sammen
  • Tilføj grøntsagerne
  • Varm en pande op og kom fedtstof på
  • Fordel en smule af dejen på panden. Brug en ske til at fordele dejen, så de ikke bliver for tykke

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*