1

Nuggets, pasta, haydari samt gnavegrønt

En børnevenlig menu, som er et hit herhjemme. Du kan vælge andre slags dip/dyppelse.


Nuggets, pasta, haydari og gnavegrønt

En virkelig lækker og børnevenlig ret

  • 400 g kyllingebryster
  • 1 stk æg
  • 1 dl mel
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 dl rasp/pankorasp
  • Smør til stegning
  • 400 g pastaskruer (kogt efter anvisningen)
  • 3 stk gulerødder (skrællet og skåret i stave)
  • 1 stk agurk (skåret i stave)
  • 1 portion haydari (kan købes, eller lav din egen (se link i noter længere nede))
  1. Forberede ting til haydari dip jævnfør opskrift (se link)
  2. Tilbered gnavegrønt og sæt pasta over at koge
  3. Find 3 skåle. Kom mel, salt og peber i en skål. Pisk ægget i en anden skål og kom rasp i en tredje skål.
  4. Skær kyllingebrysterne i skiver og vend først i mel, dyp i ægget og vend til slut i rasp
  5. Steges i smør på panden i få minutter, til de er gyldne og gennemstegt
  6. Serveres med kogt pasta, gnavegrønt og haydari

Lav din egen haydari, opskrift her: https://madmusen.dk/2021/07/12/haydari/

Hovedret
haydari, kylling, nuggets