Omelet med ost

Omelet er ofte forbundet med morgenmad, men det fungere super fint om sommeren med 1-2 salater.

Jeg serverede den med melonsalat mere serrano og mozzarella samt aspargessalat med edamame. Samt et stykke ristet brød.


Omelet med ost

En super nem og lækker omelet, som kan serveres med brød og en god salat

  • 8 stk æg
  • 1 dl piskefløde (kan erstattes af mælk)
  • 1 dl mælk
  • 200 g mascarpone
  • 1/2 stk løg (hk fint)
  • 100 g friskrevet parmesan
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 tsk salt
  • Smør til stegning
  • evt frisk persille hk fint
  1. Der bliver 4 omeletter
  2. Find en skål og bland det hele sammen (pånær smør, som er til stegning)

  3. Smelt smørret på en middelvarme pande
  4. Hæld 1/4 af æggemassen på panden og lad stege til kanterne ser stegte ud
  5. Flip halvdelen af omeletten over på den anden side (så den fylder halvdelen af panden)
  6. Steg i yderligere 1 min
  7. Tag af panden og steg den næste
Hovedret
æggekage, omelet, ost