Omelet med ost

image_pdfimage_print

Omelet er ofte forbundet med morgenmad, men det fungere super fint om sommeren med 1-2 salater.

Jeg serverede den med melonsalat mere serrano og mozzarella samt aspargessalat med edamame. Samt et stykke ristet brød.

Ingredienser (4 personer)

  • 8 æg
  • 1 dl piskefløde (kan erstattes af mælk)
  • 1 dl mælk
  • 200 g mascarpone
  • 1/2 løg, hk fint
  • 100 g friskrevet parmesan
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 tsk salt
  • Smør til stegning
  • evt frisk persille hk fint

Fremgangsmåde

  • Der bliver 4 omeletter
  • Find en skål og bland det hele sammen (pånær smør, som er til stegning
  • Smelt smørret på en middelvarme pande
  • Hæld 1/4 af æggemassen på panden og lad stege til kanterne ser stegte ud
  • Flip halvdelen af omeletten over på den anden side (så den fylder halvdelen af panden)
  • Steg i yderligere 1 min
  • Tag af panden og steg den næste

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*