Kammuslinger med mascarpone og hasselnødder

En super lækker forret, som kan laves på under 30 min. Den kræver minimal tilberedelse.


Kammuslinger med mascarpone og hasselnødder

En skøn forret, som kan laves på under 30 min

  • 200 g mascarpone
  • 10 stk friske kammuslinger
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk hasselnødder
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt og sukker
  • Frisk dild
  • 1 tsk olie
  1. Steg hasselnødderne i en ovn v 200 grader i 6 min, tag ud og afkøl og hak groft
  2. Dup kammuslingerne tørre og drys med en smule salt og sukker på toppen (lad trække i ca. 15-20 min)
  3. Varm en pande op til høj varme og kom olien på. Placer kammuslingerne og steg dem i 2 min til de er gyldne
  4. Smør mascarpone ud på en tallerken imens
  5. Skru ned til svag varme og vend muslingerne om. Kom smør, citron og nødder deri. Steg i 30-60 sek og øs den varme smør op over kammuslingerne
  6. Tag kammuslingerne af, og steg til smøret er brunet
  7. Anret kammuslinger på mascarpone, fordel smøret med nødderne
  8. (Drys evt. med en smule salt)
  9. Drys lidt frisk dild på
Forret
forret, kammuslinger, mascarpone