1

Pandestegte kartofler

Pandestegte kartofler smager skønt og kan laves på ca. 30 min. Perfekt sommer tilbehør til en god steg eller grillkød og salat.

Jeg lavede fiskepakker i ovn samt en grøn fetadip (forårsløg blender sammen med feta)

Ingredienser (4 personer)

  • 400 g kartofler
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk olie
  • Salt og peber
  • Evt lidt frisk rosmarin, timian eller chiliflager

Fremgangsmåde

  • Skræl eller skrub kartoflerne
  • Skær dem ud i små tern
  • Fyld en skål med koldt vand og lig kartoflerne derop i ca 15 min (for at få stivelse ud og hjælpe til mere sprødhed)
  • Hæld alt vandet fra og tør kartoflerne godt i et tørt viskestykke
  • Smelt smør og olie på en pande ved middelvarme
  • Steg kartoflerne til de er sprøde , gyldne og gennemstegte. Tager ca. 20 min.
  • Krydr med salt og peber (evt andet kryddri)
  • Server