Pasta med ærte/ricotta creme

image_pdfimage_print

Den her pastaret er super frisk og sommerlig. Den er ideel til en varm sommerdag med lidt grillkød eller et stykke fisk.

Pasta med ærte/ricotta creme

En herlig og lidt anderledes pastaret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: ærter, pasta, ricotta, vegetar
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g friske ærter i bælg
  • 150 g ricotta
  • 6 stk mynteblade
  • 1 tsk revet ØKO citronskal
  • 400 g pasta
  • Frisk parmesan til servering
  • Salt og peber
  • 30 g ristede pinjekerner

Sådan gør du

  • Bælg ærterne og kom i et højt glas med ricotta, mynte og citron. Blend sammen og smag til med salt og peber
  • Kog pastaen efter anvisningen (helst al dente)
  • Vend cremen med den kogte pasta og server med parmesan og pinjekerner

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*