Nem pastaret med feta, tomat og tigerrejer

image_pdfimage_print

Det her er en ret som er gået viralt på Instagram. Og nu ville jeg prøve at lave min egen version med tigerrejer i. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger – men blev meget positivt overrasket! Virkelig nemt at lave og en masse smag, trods få ingredienser.

Mine drenge spiste også rigtig meget og den kan ellers være en udfordring herhjemme (de er 3,5 år)

Ingredienser (4 personer)

  • 600 g cherrytomater, skyllede
  • 500 g puck (blok) feta
  • 2 spsk olie
  • 1-2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 pose frosne forkogte tigerrejer (200 g)
  • 250 g valgfri pasta (jeg brugte sløjfer)
  • Evt frisk basilikum

Fremgangsmåde

OBS de frosne rejer skal tages op min. et par timer før klargøring

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Find et ildfast fad på ca.25 x 30 cm
  • Kom fetaen midt på fadet
  • Skyl tomaterne og kom dem i en skål med olie, presset hvidløg og lidt salt og peber. Bland sammen
  • Hæld tomaterne ned i fadet rundt omkring fetaen
  • Bag midterst i ovnen i 15 min
  • Klargør imens rejerne (fjern halen)
  • Tag ud og drys rejerne omkring
  • Stil i ovnen igen og øg temperaturen til 225 grader og bag ydeligere 10 min
  • Kog vand til pasta og steg efter anvisning
  • Si vandet fra pastaen
  • Mos fetaen og tomaterne sammen og kom pastaen i
  • Drys med frisk basilikum
  • Så er der serveret

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*