Parpadelle med ostesovs og citron

image_pdfimage_print

Det her ret er virkelig lækker. Den er perfekt til store og små OG så er den super nem at lave.

Jeg serverede kyllingespyd samt en spidskålssalat med vinaigrette, granatæbler og cashewnødder til.

Ingredienser (4 personer)

  • 500 g parpadelle (anden pasta kan også bruges)
  • 1 past.æggeblomme
  • 1, 25 dl piskefløde
  • 1 dl friskrevet parmesan
  • 1 spsk smør
  • 1 ØKO citron
  • Salt og peber
  • evt. frisk krydderurt (basilikum, persille, oregano) til servering samt friskrevet parmesan

Fremgangsmåde

  • Sæt letsaltet vand over til pasta
  • Find en skål og bland æggeblomme, piskefløde, 1/2 tsk fint salt og parmesan sammen
  • Skyl citronen og riv det gule fra skallen ned i blandingen
  • Kog pastaen efter anvisning (jeg gav mit 8 min)
  • Si vandet fra og kom den varme pasta op i skålen med flødeblandingen
  • Vend pastaen rundt deri
  • Vend 1 spsk smør der
  • Smag til med salt, peber og citron
  • Lad trække i 3-5 min og server evt med friske krydderurter og parmesan til

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*