1

Tun tataki med soyadressing (2 personer)

Det her er en god forret, som ligner en million. Den kan laves på 5 minutter, hvis du vælger at købe tun og mayo (gjorde jeg ved fiskemanden).


Tun tataki med soyadressing

En skøn forret som kan laves på 5 min

  • 4 spsk soya (gerne Ponzu version, som er med citrus. Ellers så brug 1 tsk citronsaft sammen med alm. soya)
  • 1 tsk fintskåret frisk ingefær
  • 1/2 stk rød mellemstærk chili i tynde skiver
  • 250 g lynstegt tun
  • Frisk koriander
  • 1/2 stk forårsløg
  • 100 g mayo (jeg købte estragon)
  • evt. lidt flute
  1. Find en lille skål og bland soya, revet ingefær og chili sammen.
  2. Vask og skær foråsløget i tynde skiver.
  3. Skær tunen ud i ret tynde skiver.
  4. Placer tunen på en tallerken, kom mayo i en sprøjtepose eller lig blot små klatter rundt på tallerken.
  5. Drys koriander og forårsløg på tallerknen.
  6. Server med soya dressing og brød.
Forret
forret, soya, tataki, tun