Tun tataki med soyadressing (2 personer)

Det her er en god forret, som ligner en million. Den kan laves på 5 minutter, hvis du vælger at købe tun og mayo (gjorde jeg ved fiskemanden).
Tun tataki med soyadressing
En skøn forret som kan laves på 5 min
- 4 spsk soya (gerne Ponzu version, som er med citrus. Ellers så brug 1 tsk citronsaft sammen med alm. soya)
- 1 tsk fintskåret frisk ingefær
- 1/2 stk rød mellemstærk chili i tynde skiver
- 250 g lynstegt tun
- Frisk koriander
- 1/2 stk forårsløg
- 100 g mayo (jeg købte estragon)
- evt. lidt flute
- Find en lille skål og bland soya, revet ingefær og chili sammen.
- Vask og skær foråsløget i tynde skiver.
- Skær tunen ud i ret tynde skiver.
- Placer tunen på en tallerken, kom mayo i en sprøjtepose eller lig blot små klatter rundt på tallerken.
- Drys koriander og forårsløg på tallerknen.
- Server med soya dressing og brød.