Toffifee cupcakes

Kalder alle chokolade-elskere. Det her er den ultimative chokolade cupcakes med toffifee på toppen og karamelsovs. Selvom de ser imponerende ud og har ”wow faktor”, så er de slet ikke svære at lave.


Toffifee cupcakes

Virkelig lækre cupcakes for alle der ikke kan få nok chokolade

  • cupcake forme
  • silikone/metal form til cupcakes (sikre at de hæver opad og ikke flyder ned i siderne)
  • 250 g hvedemel
  • 50 g rå kakaopulver
  • 75 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1,5 tsk vanille ekstrakt
  • 1,5 dl solsikkeolie
  • 2 dl mælk
  • 3 stk æg

Frosting

  • 200 g flormelis
  • 200 g blødt smør
  • 3 spsk naturel flødeost (Philadelphia)
  • 30 g rå kakaopulver

Pynt og forme

  • 1 pakke pakke toffifee
  • karamelsovs
  • evt lidt finthakkede hasselnødder
  1. Tænd ovnen på 180 grader
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  3. Kom vanille, mælk og olie i skåle og piske dejen godt sammen
  4. Kom æggene i et efter et og pisk godt
  5. Fyld formene 2/3 dele og stil dem gerne i en cupcake form til ovnen (det sikrer at de ikke flyder ned i siderne og vokser opad i stedet for)
  6. Bag midterst i ovnen i ca 18-20 minutter
  7. Stil på en rist til afkøling

Frosting

  1. Kom alle ingredienserne i en skål og pisk godt sammen i ca 5 min til frostingen er luftig

Pynt

  1. Kom en 1M tyl i en sprøjtepose og kom frostingen deri.
  2. Fordel frostingen på de afkølede cupcakes og pynt med karamelsovs, nødder og toffifee.
Dessert
chokolade, cupcakes, frosting, muffin, toffifee