Squashdeller
De her deller er helt geniale som tilbehør til aftensmaden eller som erstatning for almindelige frikadeller hvis du spiser vegetarisk. Mine drenge på knap 3 år er vilde med dem.
Kan varieres ved at tilsætte lidt gulerod eller blomkål i, du kan også helt udskifte broccoli med det.
Jeg servede dem til laksesteak, salat, bønnefritter og tzatziki.
Squashdeller
De lækreste deller lavet med squash – en super måde at få mere grønt på
- 2 stk squash (små)
- 2 stk æg
- 4 spsk hvedemel
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk salt og 1 tsk peber
- Smør eller olie til stegning
- 40 g revet parmesan (kan undlades )
- Skyl squashene og riv dem groft på et rivejern.
- Find en skål og bland æg, mel, hvidløg , salt og peber sammen
- Tilføj den revede squash i skålen (og evt parmesan, hvis du vil have det i)
- Steges i smør/olie på en pande i ca. 3 min pr side, indtil de bliver gyldne