Kyllingewok m. Broccoli og soyasovs

image_pdfimage_print

Hvis du leder efter en super nem og smagfuld hverdagsret- så prøv denne wokret.

Mariner gerne kyllingen tidligt på dagen, så den kan stå at trække længe.

Kyllingewok med broccoli og soya

En skøn og super nem wokret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: broccoli, glasnudler, kylling, soya, wok
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Marinade

  • 2 spsk soya
  • 2 spsk flydende honning
  • 1/2 tsk tørrede chiliflager

Øvrige ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • 1/2 stk broccoli
  • 4 stk gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk sesamolie
  • 1 spsk solsikke- eller olivenolie
  • 350 g nudler
  • evt lidt frisk koriander

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål
  • Skær kyllingen ud i tynde skiver og læg i marinaden. Stil på køl indtil du skal bruge det
  • Skær broccoli i mindre buketter
  • Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver
  • Skær forårsløgene i tynde skiver
  • Skræl og skær hvidløg i tynde skiver
  • Varm 1 spsk solsikke- eller olivenolie + 1 spsk sesamolie op i en wok.
  • Svits gulerødderne til se blevet sprøde
  • Svits broccoli til det falder lidt sammen, men stadig har “bid”
  • Kog nudlerne efter anvisning på pakken og si vandet fra, og vend 1 spsk sesamolie i
  • Dup kyllingen tør i noget køkkenrulle (gem marinaden) og steg kort i 2 spsk sesamolie i wokken til kyllingen ser færdigstegt ud.
  • Tilsæt hvidløg og forårsløg og steg 1 min
  • Tilsæt marinaden, broccoli og gulerødder
  • Server nudlerne med kylling og grønt. Du kan evt hælde lidt soya over og frisk koriander

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*