Hvis du leder efter en super nem og smagfuld hverdagsret- så prøv denne wokret.
Mariner gerne kyllingen tidligt på dagen, så den kan stå at trække længe.
Ingredienser
Marinade
- 2 spsk soya
- 2 spsk flydende honning
- 1/2 tsk tørrede chiliflager
Øvrige ingredienser
- 400 g kyllingebryst
- 1/2 stk broccoli
- 4 stk gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk sesamolie
- 1 spsk solsikke- eller olivenolie
- 350 g nudler
- evt lidt frisk koriander
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål
- Skær kyllingen ud i tynde skiver og læg i marinaden. Stil på køl indtil du skal bruge det
- Skær broccoli i mindre buketter
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver
- Skær forårsløgene i tynde skiver
- Skræl og skær hvidløg i tynde skiver
- Varm 1 spsk solsikke- eller olivenolie + 1 spsk sesamolie op i en wok.
- Svits gulerødderne til se blevet sprøde
- Svits broccoli til det falder lidt sammen, men stadig har “bid”
- Kog nudlerne efter anvisning på pakken og si vandet fra, og vend 1 spsk sesamolie i
- Dup kyllingen tør i noget køkkenrulle (gem marinaden) og steg kort i 2 spsk sesamolie i wokken til kyllingen ser færdigstegt ud.
- Tilsæt hvidløg og forårsløg og steg 1 min
- Tilsæt marinaden, broccoli og gulerødder
- Server nudlerne med kylling og grønt. Du kan evt hælde lidt soya over og frisk koriander
Seneste kommentarer