Kartoffelsalat findes i mange afskygninger. Personligt har jeg aldrig brudt mig særlig meget om købeversionen, som er meget tung i det. Denne kartoffelsalat er utrolig let i det og passer helt perfekt i varmen som tilbehør til eks grillmaden. Jeg serverede små frikadeller, majskolber og flute til. Et hit for store og små. Du kan evt. vente med at komme dressing på og servere den ved siden af i en lille skål (hvis du har små børn derhjemme, som måske ikke vil kunne lide salaten med).
Let kartoffelsalat med olie/eddike dressing
En dejlig variation af kartoffelsalat
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1200 g Nye kartofler – kogt og pillet skrællen af
- 1 stk avokadoer
- 10 stk små cherrytomater
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 1 håndfuld pinjekerner ristet på tør pande til de bliver let gyldne
Dressing
- 3 spsk neutral olie jeg brugte en god olivenolie
- 1,5 spsk hvidvinseddike
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 2 tsk sukker
Sådan gør du
- Skær de kogte kolde kartofler i små stykker og kom i en skål.
- Skær avokado i tern og kom op i skålen.
- Halver tomaterne og kom op til det andet.
- Bland ingredienserne til dressingen sammen og bland rundt i salaten (eller server ved siden af)
- Drys pinjekerner og basilikum over.
Seneste kommentarer