Fladbrød

Super lækre og nemme fladbrød, som smager skønt med det meste fyld. Så hvad enten du er til spicy hakket oksekød, kyllingespyd eller pulled pork og coleslaw – så er det lige noget for dig.


Fladbrød

Lækre fladbrød som kan fyldes med dit favoritfyld

  • 25 g gær
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 3,5 dl vand
  • ca. 550 g hvedemel
  1. Hæld håndvarmt vand i en skål/røremaskine og udblød gæren deri.
  2. Tilføj derefter salt, olie og mel.
  3. Ælt dejen til den er smidig og glat i ca 5 min.
  4. Dæk dejen til med et viskestykke i ca. 45-60 min.
  5. Ælt dejen kort og rul til en pølse, som deles i 8 stykker.
  6. Rul stykker ud som en flad pandekage – meget tyndt, da brødet hæver op på panden.
  7. Steg brødene et af gangen på en meget varm pande i ca 1 min pr side (brødet begynder at boble op og tage farve).
  8. Server evt med salat, tzatziki og kyllingespyd.
Tilbehør
fladbrød, pandebrød, tortilla


fladbrød