Bønnesalat med feta, sesam og lynsyltede løg

image_pdfimage_print

En virkelig lækker og lidt anderledes bønnesalat.

Bønnesalat med feta, sesam og lynsyltede rødløg

En skøn og lidt anderledes salat
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Keyword: bønner, feta, salat, sesam, syltede rødløg
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g friske grønne bønner eller fra frost ”Haricots Verts”
  • 100 g puck feta eller anden cremet feta
  • 2 stk rødløg
  • 1 dl sukker
  • 1 dl eddike
  • Salt og peber
  • 1 spsk. sesamfrø

Sådan gør du

  • Kom sukker og eddike op i en gryde og kog indtil sukkeret er opløst.
  • Skræl og skær løget i både.
  • Lig løgene i en skål og hæld sukker/eddike lagen over og stil på køl.
  • Skyl bønnerne og skær evt. grimme ender af.
  • Find en gryde og fyld med vand og 2 tsk salt. Kog vandet og kom derefter de friske bønner deri i 5 -6 minutter (hvis du bruger frosne, så skal de kun være deri i 1-2 minutter).
  • Si vandet fra og afkøl bønnerne.
  • Kværn lidt salt og peber over bønnerne.
  • Drys feta og vend det rundt.
  • Fordel de lynsyltede løg.
  • Drys til sidst med fetastykker og server.

 

bønnesalat og øvrige

 

syltede rødløg

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*