En virkelig lækker og lidt anderledes bønnesalat.
Bønnesalat med feta, sesam og lynsyltede rødløg
En skøn og lidt anderledes salat
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 300 g friske grønne bønner eller fra frost ”Haricots Verts”
- 100 g puck feta eller anden cremet feta
- 2 stk rødløg
- 1 dl sukker
- 1 dl eddike
- Salt og peber
- 1 spsk. sesamfrø
Sådan gør du
- Kom sukker og eddike op i en gryde og kog indtil sukkeret er opløst.
- Skræl og skær løget i både.
- Lig løgene i en skål og hæld sukker/eddike lagen over og stil på køl.
- Skyl bønnerne og skær evt. grimme ender af.
- Find en gryde og fyld med vand og 2 tsk salt. Kog vandet og kom derefter de friske bønner deri i 5 -6 minutter (hvis du bruger frosne, så skal de kun være deri i 1-2 minutter).
- Si vandet fra og afkøl bønnerne.
- Kværn lidt salt og peber over bønnerne.
- Drys feta og vend det rundt.
- Fordel de lynsyltede løg.
- Drys til sidst med fetastykker og server.
Seneste kommentarer