Fiskefrikadeller med remoulade og råkost

image_pdfimage_print

Jeg er ret vild med råkost, som er dejlig simpel at lave og en god måde at få tømt grøntsags skuffen på. Det her er en ret som kun tager knap 20 minutter, så en skøn hverdagsret.

 

Fiskefrikadeller med remoulade og råkost

Super lækker og nem hverdagsmad
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: deller, fisk, fiskefrikadeller, frikadeller, råkost
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g fiskefars
  • Smør/olie til stegning
  • Remoulade
  • 6 stk gulerødder
  • 2 stk rødbeder
  • 2 stk æbler
  • 2 stk appelsiner

Sådan gør du

  • Find en pande, kom lidt fedstof på panden. Form fiskefrikadellerne med en ske og håndfladen og steg i ca. 5 min pr side på panden.
  • Tilbered salaten imens dellerne bliver færdige.
  • Skræl gulerødderne, æblet og rødbederne.
  • Riv dem efterfølgende på et rivejern og bland det sammen i en skål.
  • Skær appelsinen ud i små tern kom appelsinerne op i salatskålen.
  • Server fiskefrikadellerne med remoulade og råkost til.
frikadeller

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*