Butterdejstærte med karamelliseret rødløg, gorgonzola og oregano

image_pdfimage_print

De her små butterdejstærter er nemme at lave med færdigkøbt butterdej og de smager skønt med de søde løg og den salte gorgonzola ost.

Butterdejstærte med karamelliseret løg, gorgonzola og oregano

Skønne små tærter
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Keyword: butterdej, løg, tærte
Forb. tid: 30 minutter
Bagetid: 12 minutter
Samlet tid: 42 minutter
Antal: 4 stk

Ingredienser

  • 2 plader frossen butterdej (150 g)
  • 1 stk æg
  • 2 stk rødløg
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk mørk balsamico
  • 1 tsk salt
  • 4 tsk gorgonzola ost
  • 4 tsk revet ost
  • Frisk oregano

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Tag butterdejspladerne ud og tø dem op ved stuetemperatur i ca. 20 min.
  • Lav løgblandingen imens. Skræl og skær rødløg i løgringe. Smelt smørret i en gryde og steg løgene bløde, tilsæt sukker, salt og balsamico og lad det småsimre i ca. 20 min.
  • Del butterdejspladerne i 2, så du har 4 lige store firkanter. Kom ægget ud i en kop og pisk det med en gaffel. Pensl butterdejen med ægget.
  • Kom løg midt på butterdejen. Drys 1 tsk. revet ost og 1 tsk. gorgonzola (i små stykker) over løgene.
  • Drys til sidst med frisk oregano.
  • Bag i ovnen i ca. 10-12 minutter. Lad afkøle på en rist.

2 Comments

  1. Mega lækre!!!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*