Det her er da lige sagen for både store og små til påskebordet. De smukke farver gør den dejlig forårsagtig og så smager frostingen af dejlig hyldeblomst. Et sikkert påskehit 🙂
Påske cupcakes med hyldeblomstfrosting og marcipan æg
Lækre påskecupcakes med de fineste farver
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 12 stk
Udstyr
- 12 muffinforme
- gerne muffinform i silikone eller metal
Ingredienser
Kagedej
- 100 g blødt smør
- 100 g sukker
- 100 g hvedemel
- 2 stk æg
- 2 tsk. kværnet vanille eller 1 stk vanillestang
- 1,5 tsk. bagepulver
- 2,5 spsk. mælk
Frosting
- 250 g blødt smør vigtigt det er blødt, ellers kan det ikke blandes
- 425 g flormelis
- 1 spsk. mælk
- 1 tsk. hyldeblomstaroma jeg købte min hos Specialkøbmanden. Ellers brug lidt koncentreret saft
- 1 knivspids gul farve
Pynt
- 36 stk små marcipan æg 3 pr kage
Sådan gør du
Kagedej
- Kom alle ingredienserne i en røremaskinen (evt. en almindelig skål).
- Kør til du har en god lind dej uden klumper.
- Hældes i muffinsforme ca. 3/4 fyldt op (gerne forme som ligger i en fast form med passende huller, så den ikke bliver mere ‘bred’ under bagningen, men hæver i højden). Er dog ikke en nødvendighed, hvis ikke du lige har det.
- Bages ovnen i ca. 20 min. (prik evt. ned i en med en strikkepind eller gaffel og tjek dejen ikke hænger ved).
- Stilles til afkøling på en rist.
- VIGTIGT at de er helt afkølede, før du pynter dem med frosting, så det ikke smelter.
Frosting og pynt
- Kom ingredienserne til frosting i en skål og rør det sammen i en røremaskine (si evt. flormelis i for at undgå klumper).
- Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl og pynt efter eget ønske (jeg lavede små ‘blomster’)
- Slut af med påskeæggene.
Seneste kommentarer