Påske cupcakes med hyldeblomst frosting og marcipan æg

image_pdfimage_print

Det her er da lige sagen for både store og små til påskebordet. De smukke farver gør den dejlig forårsagtig og så smager frostingen af dejlig hyldeblomst. Et sikkert påskehit 🙂

 

Påske cupcakes med hyldeblomstfrosting og marcipan æg

Lækre påskecupcakes med de fineste farver
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Keyword: cupcakes, frosting, hyldeblomst, Kage, marcipan æg, muffin
Forb. tid: 20 minutter
Bagetid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 12 stk

Udstyr

  • 12 muffinforme
  • gerne muffinform i silikone eller metal

Ingredienser

Kagedej

  • 100 g blødt smør
  • 100 g sukker
  • 100 g hvedemel
  • 2 stk æg
  • 2 tsk. kværnet vanille eller 1 stk vanillestang
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 2,5 spsk. mælk

Frosting

  • 250 g blødt smør vigtigt det er blødt, ellers kan det ikke blandes
  • 425 g flormelis
  • 1 spsk. mælk
  • 1 tsk. hyldeblomstaroma jeg købte min hos Specialkøbmanden. Ellers brug lidt koncentreret saft
  • 1 knivspids gul farve

Pynt

  • 36 stk små marcipan æg 3 pr kage

Sådan gør du

Kagedej

  • Kom alle ingredienserne i en røremaskinen (evt. en almindelig skål).
  • Kør til du har en god lind dej uden klumper.
  • Hældes i muffinsforme ca. 3/4 fyldt op (gerne forme som ligger i en fast form med passende huller, så den ikke bliver mere ‘bred’ under bagningen, men hæver i højden). Er dog ikke en nødvendighed, hvis ikke du lige har det.
  • Bages ovnen i ca. 20 min. (prik evt. ned i en med en strikkepind eller gaffel og tjek dejen ikke hænger ved).
  • Stilles til afkøling på en rist.
  • VIGTIGT at de er helt afkølede, før du pynter dem med frosting, så det ikke smelter.

Frosting og pynt

  • Kom ingredienserne til frosting i en skål og rør det sammen i en røremaskine (si evt. flormelis i for at undgå klumper).
  • Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl og pynt efter eget ønske (jeg lavede små ‘blomster’)
  • Slut af med påskeæggene.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*