Spidskålsrösti med tunmousse

Jeg elsker fisk. Denne ret er god til forret eller tapas. Fyldet på röstien kan varieres, med det du elsker. Kunne eks. være rejer, laks og Philadelphia, kylling, æggesalat med bacon mm. Den er lowcarb og glutenfri.
Röstien er lavet af grøntsager og æg, så den er glutenfri.
Spidskålsrösti med tunmousse
En super lækker snack eller forret
- 1/2 stk spidskål
- 2 stk gulerødder
- 2 stk æg
- Salt (Peber)
- Smør/olie til stegning
- 3 spsk. creme fraiche
- 1 ds tun i olie
- Frisk dild
- Citronsaft
- Salt (Peber)
- Snit spidskålen meget fint
- Skræl og riv gulerødderne fint på et rivejern.
- Put grøntsagerne i en skål og bland med 2 æg.
- Drys med salt og peber.
- Stil på køl i ca. 30 min – så dejen kan ’samle’ sig.
- Varm olie/smør på en pande og lig små klatter af spidskål/gulerodsblandingen. Det er ikke såsammenhængende, men når æggene stivner på panden, får det ‘dejen’ til at hænge sammen. Steg i ca. 2-3 min på hver side.
- Hæld olien fra tunen og hæld den over i en skål.
- Bland med creme fraiche, 1 håndfuld frisk dild og smag til med salt, peber og citronsaft. Stil moussen på køl til röstierne skal serveres.
