Roastbeef er ikke den steg, jeg har lavet mest. Det er dog ofte nemt (især med hjælp fra et stegetermometer) og den blev super god. Tilbehøret kan variere og du kan finde inspiration under ”Sunde hverdagsretter – salater” eller ”LCHF – inspireret” under menuen tilbehør.
Vi lavede den til nogle venner og serverede cremet svampesauce, blomkålsgratin og tropisk salat.
Ingredienser
- 1 kg roastbeef
- Salt Peber
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Tag kødet ud af køleskabet og gnid salt og peber på den. Lad stå i 1 time i et fad ved stuetemperatur.
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Smelt smør på en pande og brun stegen på alle flader også i enderne.
- Put den tilbage i det ildfaste fad og dæk bunden med et lille lag vand.
- Put stegetermometer ind i midten af stegen. Den skal stege i ca. 1,5 time.
- Stegen skal ud når den er 55 grader.
- Dæk den til med stanniol eller et viskestykke og lad hvile i 10- 20 minutter.
Seneste kommentarer