Jeg er vild med fisk og kan bruge lang tid hos fiskehandleren (og mange penge, hvis jeg ikke får begrænset mig :)).
Jeg synes, at lynstegt tun ser så lækkert ud, så kastede mig ud i den her ret. Improviserede undervejs og er godt tilfreds med resultatet. Den vil egne sig godt som forret.

Ingredienser
- 3 stk friske tunsteak
- 100 g tangsalat
- 1 tsk. wasabi fra tube
- 2 spsk. creme fraiche 18 %
- Salt Peber
- 1 pose sort sesam
- 1 stk agurk
- Smør til stegning
- 3 stk radiser
Sådan gør du
- Bland wasabi med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
- Skyl agurk og lav lange strimler med en kartoffel skræller.
- Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
- Vend tunen i sesam på begge sider.
- Steg tunen på en pande med 1 spsk.smørpanden i ca. 1,5 min. pr.side.
- Anret agurk, salat og wasabi creme på en tallerken.
- Skær tunsteak i tynde strimler og afslut med denne på tallerkenen.
Seneste kommentarer