Lynstegt tunsteak med wasabicreme

image_pdfimage_print

Jeg er vild med fisk og kan bruge lang tid hos fiskehandleren (og mange penge, hvis jeg ikke får begrænset mig :)).

Jeg synes, at lynstegt tun ser så lækkert ud, så kastede mig ud i den her ret. Improviserede undervejs og er godt tilfreds med resultatet. Den vil egne sig godt som forret.

Lynstegt tunsteak med wasabicreme

En fin forret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Forret
Keyword: forret, tang, tun
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 stk friske tunsteak
  • 100 g tangsalat
  • 1 tsk. wasabi fra tube
  • 2 spsk. creme fraiche 18 %
  • Salt Peber
  • 1 pose sort sesam
  • 1 stk agurk
  • Smør til stegning
  • 3 stk radiser

Sådan gør du

  • Bland wasabi med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
  • Skyl agurk og lav lange strimler med en kartoffel skræller.
  • Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
  • Vend tunen i sesam på begge sider.
  • Steg tunen på en pande med 1 spsk.smørpanden i ca. 1,5 min. pr.side.
  • Anret agurk, salat og wasabi creme på en tallerken.
  • Skær tunsteak i tynde strimler og afslut med denne på tallerkenen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*