Vi havde fået kyllingebryst aftenen før og havde derfor en rest kylling jeg kunne spise til frokost. Derudover lå der en mozzarella i køleskabet og en avokado på køkkenbordet. Det satte kreativiteten i gang og blev til denne super lækre salat med karrymayo dressing.
Ingredienser - 1 person. ca. 10 min.
- 1 kyllingebryst (stegt på panden)
- 1 avokado
- 1 håndfuld salat
- 3 cherrytomater
- Frisk basilikum
- 1 mozzarella
- 1/4 agurk
Ingredienser
- 2 spsk mayonnaise
- Salt, Peber
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. karry
Fremgangsmåde
- Skær kylling, avokado, salat, agurk og cherrytomater ud i mindre stykker.
- Anret salat nederst på tallerknen.
- Pynt derefter med avokado, agurk, cherrytomater og kylling.
- Hæld væden fra mozzarellaen og riv den i små stykker og anret ovenpå de øvrige ingredienser.
- Til sidst ligges stykker af friske basilikumsblade på.
Fremgangsmåde - Karrymayo dressing
- Hæld mayonnaise og karry i en skål. Pres hvidløget deri og bland det sammen. Smag til med salt og peber. Fordel over salaten eller anret i en skål ved siden af.
Seneste kommentarer