Cremet svampesovs

image_pdfimage_print

Da vi skulle have gæster i weekenden, ville jeg lave noget nemt og lave en sauce, som kunne varmes op til gæsterne. Det blev til en super lækker cremet svampesauce. Jeg havde planer om at lave en salat til, men var ikke så sulten, så endte bare med kød og sovs… Mums.

Cremet svampesovs

En super lækker sovs, som passer godt til oksekød og svinemørbrad
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: fløde, okse, sauce, sovs, svampe, Svinemørbrad
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
I blød: 45 minutter
Samlet tid: 1 time 15 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 30 g tørrede svampe
  • 1/2 liter piskefløde
  • 3 spsk. flydende kalv/oksefond
  • 2 tsk. tørret timian
  • 1 stk rødløg
  • Smør til stegning
  • Salt Peber

Sådan gør du

  • De tørrede svampe skal ligge i blød i min. 45 min. Skyl dem derefter godt.
  • Hak løget fint.
  • Smelt en klat smør i en lille gryde. Steg løgene kort.
  • Tilsæt timian, oksefond og piskefløde.
  • Lad småsimre i ca. 20-25 min.
  • Smag til med salt og peber.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*