Da vi skulle have gæster i weekenden, ville jeg lave noget nemt og lave en sauce, som kunne varmes op til gæsterne. Det blev til en super lækker cremet svampesauce. Jeg havde planer om at lave en salat til, men var ikke så sulten, så endte bare med kød og sovs… Mums.
Cremet svampesovs
En super lækker sovs, som passer godt til oksekød og svinemørbrad
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 6 personer
Ingredienser
- 30 g tørrede svampe
- 1/2 liter piskefløde
- 3 spsk. flydende kalv/oksefond
- 2 tsk. tørret timian
- 1 stk rødløg
- Smør til stegning
- Salt Peber
Sådan gør du
- De tørrede svampe skal ligge i blød i min. 45 min. Skyl dem derefter godt.
- Hak løget fint.
- Smelt en klat smør i en lille gryde. Steg løgene kort.
- Tilsæt timian, oksefond og piskefløde.
- Lad småsimre i ca. 20-25 min.
- Smag til med salt og peber.
Seneste kommentarer