Ærte/spinat suppe

Ærte/spinat suppe

image_pdfimage_print

Den her suppe er super cremet, let spicy og fyldt med grønt. Jeg servede den med stegte tigerrejer på spyd. Du kan også servere med kyllingespyd, koteletter i tern på spyd eller lign.

Ingredienser (2-3 personer)

  • 2 cm ingefær, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1/2-1 frisk chili (alt efter styrke)
  • 2 spsk olie til stegning
  • 100 g frisk skyllet spinat
  • 450 g frosne ærter
  • 7 dl grøntsags bouillon
  • 1 ds kokosmælk
  • Saft fra 1 citron
  • Salt og peber
  • evt til servering : creme fraiche, frisk koriander, brød og spyd med valgfri kød/skaldyr

Fremgangsmåde

  • Kom olie i en gryde og svits chili, hvidløg og ingefær i et par minutter
  • Tilsæt spinat, ærter og bouillon i gryde
  • Kog i ca. 10 minutter
  • Tag sf komfuret, blend suppen med en stavblender og stil tilbage på kogepladen
  • Kom kokosmælk og citronsaft i og smag til med salt og peber

Server evt med en klat creme fraiche i, top med frisk koriander, evt spyd og brød

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*