Den her suppe er super cremet, let spicy og fyldt med grønt. Jeg servede den med stegte tigerrejer på spyd. Du kan også servere med kyllingespyd, koteletter i tern på spyd eller lign.
Ingredienser (2-3 personer)
- 2 cm ingefær, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1/2-1 frisk chili (alt efter styrke)
- 2 spsk olie til stegning
- 100 g frisk skyllet spinat
- 450 g frosne ærter
- 7 dl grøntsags bouillon
- 1 ds kokosmælk
- Saft fra 1 citron
- Salt og peber
- evt til servering : creme fraiche, frisk koriander, brød og spyd med valgfri kød/skaldyr
Fremgangsmåde
- Kom olie i en gryde og svits chili, hvidløg og ingefær i et par minutter
- Tilsæt spinat, ærter og bouillon i gryde
- Kog i ca. 10 minutter
- Tag sf komfuret, blend suppen med en stavblender og stil tilbage på kogepladen
- Kom kokosmælk og citronsaft i og smag til med salt og peber
Server evt med en klat creme fraiche i, top med frisk koriander, evt spyd og brød
Seneste kommentarer