Toffifee cupcakes

Toffifee cupcakes

image_pdfimage_print

De her cupcakes er ret nemmet at lave, trods de har “wow faktor”.

Ingredienser (ca. 15 stk)

  • 200 g hvedemel
  • 50 g rå kakaopulver
  • 75 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1,5 tsk vanille ekstrakt
  • 1,5 dl solsikkeolie
  • 2 dl mælk
  • 3 æg

Frosting

  • 200 g flormelis
  • 200 g blødt smør
  • 3 spsk naturel flødeost (Philadelphia)
  • 30 g rå kakaopulver

Pynt og forme

  • 1 pakke toffifee
  • karamelsovs
  • evt lidt finthakkede hasselnødder
  • Ca 15 cupcake forme

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Kom vanille, mælk og olie i skåle og piske dejen godt sammen
  • Kom æggene i et efter et og pisk godt
  • Fyld formene 2/3 dele og stil dem gerne i en cupcake form til ovnen (det sikrer at de ikke flyder ned i siderne og vokser opad i stedet for)
  • Bag midterst i ovnen i ca 18-20 minutter
  • Stil på en rist til afkøling

Frosting

  • Kom alle ingredienserne i en skål og pisk godt sammen i ca 5 min til frostingen er luftig

Pynt

  • Kom en 1M tyl i en sprøjtepose og kom frostingen deri.
  • Fordel frostingen på de afkølede cupcakes og pynt med karamelsovs, nødder og toffifee.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*