Kyllingedeller

Kyllingedeller

image_pdfimage_print

Jeg er ret vild med frikadeller og kødboller. Tror det er fordi, man kan eksperimentere og bringe så meget smag i.

De her kyllingedeller er ingen undtagelse. Har forsøgt at gøre dem ekstra børnevenlige. Du kan nemt eksperimentere med eks feta, soltørrede tomater, spinat, revet squash osv. Kun fantasien sætter grænser.

Jeg har tilføjet gulerødder (som gør dem saftige og tilføjer lidt sødme) samt parmesan som tilføjer smag.

Ingredienser

  • 450 g hakket kyllingekød
  • 2 gulerødder revet groft
  • 30 g revet parmesan
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 æg
  • 1 spsk havregryn
  • 1 spsk mel
  • 1/2 dl mælk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål
  • Steg dem i smør på en pande til de er gyldne og færdigstegte

Tip- Kan serveres med rødkålssalat, pasta/kartofler/ristet rugbrød og pesto

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*