Det her er en rigtig god hverdagsret for store og små. Jeg valgte at servere ris til😊
Ingredienser (4 personer)
- 1 pakke bacon i skiver
- 400-500 g hakket oksekød
- 2 fed hvidløg , hk groft
- 1 løg , hk fint
- 2 dl madlavningsfløde
- 1 ds hakket tomat
- 1 spsk paprika
- 100 g pikantost
- 1 gul/orange eller rød peberfrugt skåret i strimler
- Smør/olie til stegning
- evt ris til servering
- evt lidt frisk rosmarin
Fremgangsmåde
- Steg baconen sprød på en pande og gem til servering
- Tænd ovnen på 180 grader
- Form oksekødet til 4 hakkebøffer og steg dem et par minutter pr side, bare så de bliver brunet af (de skal ikke være gennemstegt)
- Kom bøfferne ned i et ildfast fad
- Steg løg og hvidløg et par minutter på panden (bare brug den samme som du stegte bøffer på)
- Tilføj derefter paprika, madlavningsfløde, ds tomat og pikantost
- Hæld sovsen over bøfferne og lig peberfrugt strimlerne deri til slut
- Bag i ovnen i 20 minutter
- Serveres med sprødt bacon og evt ris og frisk rosmarin

Seneste kommentarer