Hakkebøffer i fad med pikantost

Hakkebøffer i fad med pikantost

image_pdfimage_print

Det her er en rigtig god hverdagsret for store og små. Jeg valgte at servere ris til😊

Ingredienser (4 personer)

  • 1 pakke bacon i skiver
  • 400-500 g hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg , hk groft
  • 1 løg , hk fint
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 ds hakket tomat
  • 1 spsk paprika
  • 100 g pikantost
  • 1 gul/orange eller rød peberfrugt skåret i strimler
  • Smør/olie til stegning
  • evt ris til servering
  • evt lidt frisk rosmarin

Fremgangsmåde

  • Steg baconen sprød på en pande og gem til servering
  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Form oksekødet til 4 hakkebøffer og steg dem et par minutter pr side, bare så de bliver brunet af (de skal ikke være gennemstegt)
  • Kom bøfferne ned i et ildfast fad
  • Steg løg og hvidløg et par minutter på panden (bare brug den samme som du stegte bøffer på)
  • Tilføj derefter paprika, madlavningsfløde, ds tomat og pikantost
  • Hæld sovsen over bøfferne og lig peberfrugt strimlerne deri til slut
  • Bag i ovnen i 20 minutter
  • Serveres med sprødt bacon og evt ris og frisk rosmarin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*