Det her er en perfekt hverdagsret, som kan laves på 30 min. Mine drenge på knap 3 år, var også vilde med den (når de fik pillet spinaten fra 🤣)
Ingredienser (2 voksne og 2 børn)
- 450 g kyllingefilet i små stykker
- 150 g pikantost
- Smør eller olie til stegning
- 250 g pastaskruer
- 75 g frisk skyllet spinat
- 1 løg , hk fint
- 2 fed hvidløg , hk fint
- 1 rød peberfrugt , hk i små tern
- 1 Hønsebouillonterning
- 2 dl vand
- 5 dl mælk (jeg brugte letmælk)
- Salt og peber
- evt lidt frisk basilikum til at toppe med
Fremgangsmåde
- Varm fedtstof op i en gryde og brun kyllingen af i nogle minutter.
- Tilsæt løg og hvidløg og steg i nogle minutter.
- Kom de resterende ingredienser (pånær spinat) ned i gryden og lad simre under løg i ca 10-12 min. Tag evt en pasta op og smag om den er færdigkogt.
- Rør lidt rundt undervejs, for at undgå det brænder på
- Vend den friske spinat rundt i lige inden servering.
- Server evt med lidt frisk basilikum på


Seneste kommentarer