One pot pasta med kylling, spinat og pikantost

One pot pasta med kylling, spinat og pikantost

image_pdfimage_print

Det her er en perfekt hverdagsret, som kan laves på 30 min. Mine drenge på knap 3 år, var også vilde med den (når de fik pillet spinaten fra 🤣)

Ingredienser (2 voksne og 2 børn)

  • 450 g kyllingefilet i små stykker
  • 150 g pikantost
  • Smør eller olie til stegning
  • 250 g pastaskruer
  • 75 g frisk skyllet spinat
  • 1 løg , hk fint
  • 2 fed hvidløg , hk fint
  • 1 rød peberfrugt , hk i små tern
  • 1 Hønsebouillonterning
  • 2 dl vand
  • 5 dl mælk (jeg brugte letmælk)
  • Salt og peber
  • evt lidt frisk basilikum til at toppe med

Fremgangsmåde

  • Varm fedtstof op i en gryde og brun kyllingen af i nogle minutter.
  • Tilsæt løg og hvidløg og steg i nogle minutter.
  • Kom de resterende ingredienser (pånær spinat) ned i gryden og lad simre under løg i ca 10-12 min. Tag evt en pasta op og smag om den er færdigkogt.
  • Rør lidt rundt undervejs, for at undgå det brænder på
  • Vend den friske spinat rundt i lige inden servering.
  • Server evt med lidt frisk basilikum på

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*