Squashdeller

Squashdeller

image_pdfimage_print

De her deller er helt geniale som tilbehør til aftensmaden eller som erstatning for almindelige frikadeller hvis du spiser vegetarisk. Mine drenge på knap 3 år er vilde med dem.

Kan varieres ved at tilsætte lidt gulerod eller blomkål i, du kan også helt udskifte broccoli med det.

Jeg servede dem til laksesteak, salat, bønnefritter og tzatziki.

Ingredienser (8 stk)

  • 2 små squash
  • 2 æg
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt og 1 tsk peber
  • Smør eller olie til stegning
  • evt 40 g revet parmesan

Fremgangsmåde

  • Skyl squashene og riv dem groft på et rivejern.
  • Find en skål og bland æg, mel, hvidløg , salt og peber sammen
  • Tilføj den revede squash i skålen
  • Steges i smør/olie på en pande i ca. 3 min pr side, indtil de bliver gyldne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*