Kyllingewok m. Broccoli og soyasovs

Kyllingewok m. Broccoli og soyasovs

image_pdfimage_print

Hvis du leder efter en super nem og smagfuld hverdagsret- så prøv denne wokret.

Mariner gerne kyllingen tidligt på dagen, så den kan stå at trække længe.

Ingredienser (4 personer)

Marinade

  • 2 spsk soya
  • 2 spsk flydende honning
  • 1/2 tsk tørrede chiliflager

Øvrige ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • 1/2 broccoli
  • 4 gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk sesamolie
  • 1 spsk solsikke- eller olivenolie
  • 350 g nudler
  • evt lidt frisk koriander

Fremgangsmåde

  • Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål
  • Skær kyllingen ud i tynde skiver og læg i marinaden. Stil på køl indtil du skal bruge det
  • Skær broccoli i mindre buketter
  • Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver
  • Skær forårsløgene i tynde skiver
  • Skræl og skær hvidløg i tynde skiver
  • Varm 1 spsk solsikke- eller olivenolie + 1 spsk sesamolie op i en wok.
  • Svits gulerødderne til se blevet sprøde
  • Svits broccoli til det falder lidt sammen, men stadig har “bid”
  • Kog nudlerne efter anvisning på pakken og si vandet fra, og vend 1 spsk sesamolie i
  • Dup kyllingen tør i noget køkkenrulle (gem marinaden) og steg kort i 2 spsk sesamolie i wokken til kyllingen ser færdigstegt ud.
  • Tilsæt hvidløg og forårsløg og steg 1 min
  • Tilsæt marinaden, broccoli og gulerødder
  • Server nudlerne med kylling og grønt. Du kan evt hælde lidt soya over og frisk koriander

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*