Bruschetta med mozzarella, parmaskinke og tomat

De her lækre bruschettas er en helt perfekt snack eller forret. Jeg har lavet nogle med grøn pesto og nogle med rød pesto.

annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem. Salt, peber og fedtstof til stegning er de eneste ting, der ikke bliver lagt over (da det betragtes som basislager).  

De øvrige ingredienser kan du nu super nemt få bragt lige til hoveddøren. Du kan nemt slette de råvarer fra indkøbskurven, som du evt. allerede har derhjemme.

@import url(https://db.onlinewebfonts.com/c/7ad301252d6ecd3866e1734b16289941?family=Metric-R-Medium);



Læg alle varer i kurv på Nemlig


Bruschetta med mozzarella, parmaskinke og tomat

En meget nem og lækker snack eller forret

  • 1 stk baguette (til ca 10 skiver)
  • 1 pakke parmaskinke – 5 skiver
  • 1 stk frisk mozzarella
  • 1 glas pesto (frit valg- jeg brugte rød og grøn)
  • 8 stk cherrytomater
  • 2 spsk olie
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 8-10 blade friske basilikums
  1. Tænd ovnen på 180 grader
  2. Skær baguetten i 10 skiver, evt på skrå så bliver de lidt større
  3. Smør skiverne med pesto
  4. Skær mozzarellaen i 10 tynde skiver og lig den ovenpå brødet
  5. Kom 1/2 skive parmaskinke ovenpå mozzarellaen
  6. Find en bageplade med bagepapir og kom skiverne derpå
  7. Bages i ovnen til osten smelter og brødet bliver sprødt i ca 10 min
  8. Imens skæres cherrytomaterne ud i små tern og kommes i en lille skål
  9. Bland olie med et presset fed hvidløg og hæld over tomaterne
  10. Hak basilikum groft og fordel rundt
  11. Smag til med salt og peber og server tomatsalsaen sammen med bruchettaerne
Snack
bruschetta, grøn pesto, mozzarella, parmaskinke, rød pesto, soltørret tomat