Bønnesalat med vinaigrette

Bønnesalat med vinaigrette

image_pdfimage_print

Bønner er super sunde og meget nemme at lave, når man bruger dem fra frost. Her i en skøn salat med tomat, bacon og rødløg.

Ingredienser

  • Haricots verts (grønne bønner) frosne ca. 200 g
  • 1 dl frosne edamame bønner
  • 2 store tomater i tern
  • 2-3 skiver stegte baconskiver
  • 1/2 rødløg, skåret i tynde skiver
  • 3 spsk olivenolie
  • 1,5 spsk æbleeddike
  • 1,5 tsk sød sennep (alm. kan også bruges)
  • 1 tsk flydende honning/sirup
  • Salt og peber
  • evt lidt frisk persille

Fremgangsmåde

  • Kog begge slags bønner i kogende letsaltet vand i 2 min
  • Hæld vandet fra og køl ned med koldt vand, som også hældes fra
  • Kom bønnerne i en skål sammen med tomat, rødløg og bacon der rives/hakkes i små stykker
  • Nu til vinaigretten (dressing)
  • Bland olie, sennep, honning og æbleeddike sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*