Tigerrejer i tomatsovs

Tigerrejer i tomatsovs

image_pdfimage_print

Jeg elsker at freestyle i køkkenet. Nogle gange er ideen bedre end resultatet- men ikke i det her tilfælde. Resultatet blev super godt! Begge mine drenge på 2,5 år spiste lystigt med og det tog kun 20 min at tilberede det hele. En meget mild og børnevenlig ret. Man kan evt tilføje flere grøntsager i sovsen eks squashtern, gulerødder, bønner og lign.

Ingredienser (4 Pers- tid 20 min)

  • 1 dl kokosmælk (jeg brugte en tyk økologisk)
  • 1 spsk tomatpure
  • 250 g purerede/hakket tomater
  • 200 g frosne tigerrejer (jeg brugte forkogte med hale- og de skal optøes et par timer inden brug)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 400-500 g pastapenne
  • olie eller smør til stegning
  • evt parmesan og frisk basilikum til servering

Fremgangsmåde

  • Pil og hak løg og hvidløg fint
  • Skær halen af tigerrejerne
  • Varm en wokpande (eller gryde op) med fedtstoffet
  • Steg løg og hvidløg i nogle minutter
  • Kom tomatpure, hakket tomater, sukker, salt, peber, oregano og kokosmælk deri. Varm godt op v middelvarme
  • Kog vand i en ny gryde til dine pastapenne. Når der er et par minutter tilbage af kogetiden på pastaen , så kommes rejerne ned i den varme tomatsovs til de er varme
  • Dræn pastaen fra vandet og hæld den på i tomatsovsen.
  • Vend det hele rundt evt med lidt revet parmesan.
  • Så er der serveret 👌

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*