Rødbede råkost

Rødbede råkost

image_pdfimage_print

Jeg elsker rødbeder, men jeg hader at tilberede dem fordi de sviner sådan, hehe. Er jeg vist ikke enig om. Men når man serverer sådan en omgang rødbede råkost, så er det den smukkeste farve, som pynter til enhver ret.

Ingredienser

  • 2 rødbeder
  • 3 gulerødder
  • 2 æbler
  • 1/2 dl koncentreret solbær/hyldeblomstsaft (kan undlades, men gør det hele lidt sødt og ekstra saftigt)

Fremgangsmåde

  • Skræl æbler, gulerødder og rødbeder.
  • Riv dem på den grove side af rivejernet.
  • Lig i en skål og hæld saften over.
  • Vend det hele godt sammen.
  • Server eks til hamburgerryg, kyllingespyd, hakkebøffer mm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*